Vivaretilta yksilölliset ratkaisut

Kattorakenteet sisustuselementtinä mökissä 

Vivaret suunnittelee ja toteuttaa mm. mökkejä, treehouse-huviloita ja kattorakenteita perinteisellä Timber Frame -rakennusmenetelmällä. Timber Frame -menetelmän voi suomeksi kääntää pilari-palkkimenetelmäksi. Timber Frame on Keski-Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Japanissa laajasti käytetty 2000 vuotta vanha rakennustapa, jossa rakennettava runko, katto ja seinät valmistetaan käsityönä massiivipuisista pilareista ja palkeista perinteisillä puuliitoksilla.

 

Vivaretin käsinveistetyt pilaripalkki kattotuolitTimber Frame -menetelmällä rakennettuja, satoja vuosia elämää nähneitä ja kestäneitä rakennuksia löytyy ympäri maailmaa. Siksi kestäväksi ja kauniiksi rakennustavaksi todettu Timber Frame on edelleen suosittu rakennusmenetelmä maailmalla. 

Vivaret toteuttaa myös mittatilaustyönä tilatut pienemmät rakennukset ja kalusteet, konsultoi, sekä restauroi vanhoja rakennuksia monipuolisesti.

Jos arvostat rakentamisessa ja restauroinnissa perinteitä, käsityötä, kauneutta, laatua ja luotettavuutta, on valintasi Vivaret.
KIURU


Meillä on ilo esitellä ensimmäisen Vivaretin treehouse-huvila malli, KIURU.

previous arrow
next arrow
Slider

Lapsuudessa kiipeilimme puissa ja rakensimme oksistoon puumajoja. Puuhun kiipeäminen ja omassa majassa oleilu avarsi näköaloja, ja antoi tunteen vapaudesta ja luonnon läheisyydestä.

Sama tunne on mahdollista kokea aikuisenakin.

Eikö olisikin mukavaa rentoutua omassa, ainutlaatuisessa puumajassasi osana luontoa, tuulen leikitellessä puiden oksilla tai takkatulen ääressä ihailemassa maisemia?


Tutustu Kiurun