loader image

Paviljonki
Valo

Alk. 00 €

Katettu pinta-ala 21m²

Paviljonki Valo on ihanteellinen lisä omaan pihaan sinulle, joka nautit viettää aikaa ulkona ja haluat hienostuneen sekä katetun lisätilan pihallesi. Vivaretin paviljongit luovat viihtyisyyttä puutarhallesi tai terassillesi. Paviljonki suojaa auringolta ja sateelta kesäpäivinä ja mahdollistaa myös oleskelun pihalla viileana syysiltana.
LAATUA & PAIKALLISTA
Me käytämme tuoteissamme paikallisesti tuotettua ja jalostettua puuta, joka takaa arvokkaan ja laadukkaan lopputuloksen sekä pienen hiilijalanjäljen. Perinteiset ja tarkat puuliitokset varmistavat pitkäkestoisen tuotteen, joka edustaa käsityöosaamista ja säilyttää arvonsa vuodesta toiseen.

TOIMITUSTEN SISALLÖT

BASIC
Maanvarainen valmisrunko männystä, valkovaleakaasia -tapit puuliitosten lukitsemiseksi, korkeussäätöiset pilarikengät, ruuvit, mittakuvat ja pystytysohjeet.
TOIMITUS: 00 €
ASENNUS: +0 €

FLOOR
Ruskeaksi painekyllästetty lattiapalkisto, lehtikuusi terassilaudat piilokiinnityksellä, ruuvit.
TOIMITUS: +0 €
ASENNUS: +0 €

ROOF
Kattopohja 23mm raakaponttilaudasta, otsa- ja päätylaudat.
TOIMITUS: +0 €
ASENNUS:  +0 €

Toimitushinnat eivät sisällä perustuksia, rahtikuluja, pintakäsittelyä, vesikattoa ja sen asennusta eikä muita tässä toimitussisällössä mainitsemattomia tarvikkeita tai palveluita. Asiakkaalla on mahdollisuus pyytää tarjous perustuksien teosta, pintakäsittelystä ja/tai vesikatosta. Näistä töistä sovitaan erikseen.

Ota yhteyttä