loader image

Paviljonki
Lumo

Alk. 0 €

Katettu pinta-ala 25m²

Paviljonki Lumo luo viihtyisaa tunnelmaa pihallesi jossa on mukavaa viettää aikaa ja nauttia kesän valoisista illoista. Tämä katettu paviljonki on kuin ulkoinen olo­huone pihallasi. Paviljongin takasivuun on suunniteltu säilytystilaa johon polttopuut mahtuvat kätevasti tai voit sen halutessasi muokata umpinaiseksi varastoksi puutarhakalusteille, pyörille tai mitä ikinä tarvitset varastoida.

LAATUA & PAIKALLISTA
Me käytämme tuoteissamme paikallisesti tuotettua ja jalostettua puuta, joka takaa arvokkaan ja laadukkaan lopputuloksen seka pienen hiilijalanjaljen. Perinteiset ja tarkat puuliitokset varmistavat pitkäkestoisen tuotteen, joka edustaa.

TOIMITUSTEN SISALLÖT

BASIC
Maanvarainen valmisrunko männysta, 45mm höylähirsi väliseinään, valkovaleakaasia
-tapit puuliitosten lukitsemiseksi, pilarikengät, ruuvit, mittakuvat ja pystytysohjeet.
TOIMITUS: 0 €
ASENNUS: +0 €

FLOOR
Ruskeaksi painekyllästetty lattiapalkisto, lattiapalkiston suojanauha, lehtikuusi terassilaudat piilokiinnityksella, ruuvit, korkeussäätöiset pilarikengät.
TOIMITUS: 0 €
ASENNUS: +0 €

ROOF
Kattopohja 23mm raakaponttilaudasta, otsa- ja päätylaudat.
TOIMITUS: 0 €
ASENNUS: +0 €

Toimitushinnat eivät sisällä perustuksia, rahtikuluja, pintakäsittelyä, vesikattoa ja sen asennusta eikä muita tässä toimitussisällössä mainitsemattomia tarvikkeita tai palveluita. Asiakkaalla on mahdollisuus pyytää tarjous perustuksien teosta, pintakäsittelystä ja/tai vesikatosta. Näistä töistä sovitaan erikseen.

Ota yhteyttä