Restaurointi & Mittatilaustyöt

Vivaret suunnittelee ja toteuttaa monipuolisesti uudisrakennuksia ja kalusteita toiveidesi mukaisesti ekologisesti, mittatilaustyönä. Uuden rakentamisen lisäksi Vivaretin erityisosaamiseen kuuluu myös vanhojen rakennusten, erityisesti niiden kattorakenteiden, restaurointi eli entisöinti.

Yhteistyökumppaneina projekteissa Vivaret käyttää vain luotettavia yrityksiä. Vivaret palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaita.

MITTATILAUSTYÖT

Vivaret suunnittelee ja toteuttaa mittatilaustyönä pihallesi grillikatoksen, työkaluvajan, huvimajan, pihasaunan tai vaikka koirankopin. Rakentamisessa huomioimme yksilölliset ja ainutlaatuiset ratkaisut laadusta tinkimättä. Voit tilata Vivaretilta myös mittatilaustyönä valmistetut ainutlaatuiset, kauniit ja käytännölliset huonekalut ja kalusteet sisälle tai ulos.

previous arrow
next arrow
Slider

RESTAUROINTI

Kokemuksemme erityisesti vanhojen ranskalaisten kirkkojen ja rakennusten restauroinnista on laaja. Kunnioitamme vanhoja, perinteisiä rakennusmenetelmiä ja työtapoja, ja pyrimme aina saattamaan rakennuksen mahdollisimman hyvin alkuperäistä vastaavaksi.

Otamme vastaan pieniä ja suuria entisöinti- ja korjauskohteita venevajoista kirkkoihin.

Vivaretin erityisosaaminen Timber Frame -rakentamisesta on tarpeellista myös Suomessa, sillä vanhoissa suomalaisissa rakennuksissa on usein nähtävillä laajasti Euroopassa käytetty perinteinen Timber Frame-rakennusmenetelmä. Timber Frame, suomeksi pilari-palkkirakenne, on yli 2000 vuotta vanha rakennustapa, jossa rakennettava runko, katto ja seinät, valmistetaan käsityönä massiivipuisista pilareista ja palkeista perinteisillä puuliitoksilla.

Vivaret toteuttaa niin uudisrakennus-, kuin entisöintikohteetkin laadukkaasti, turvallisesti ja joustavasti suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen saakka.

Ota yhteyttä ja valitse yhteistyökumppaniksesi Vivaret.

Suunnitellaan toiveidesi mukaiset ratkaisut yhdessä.

previous arrow
next arrow
Slider