Miltä kuulostaisi puuhun rakennettu oma pakopaikkasi?

Puumaja näkymäLapsuudessa kiipeilimme puissa ja rakensimme oksistoon puumajoja. Puuhun kiipeäminen ja omassa majassa oleilu avarsi näköaloja, ja antoi tunteen vapaudesta ja luonnon läheisyydestä.

Sama tunne on mahdollista kokea aikuisenakin. Eikö olisikin mukavaa rentoutua omassa, ainutlaatuisessa puumajassasi osana luontoa, tuulen leikitellessä puiden oksilla?

Puumajahaaveesi voi olla pieni tai suuri, Vivaret suunnittelee ja toteuttaa sen vahvalla ammattitaidolla, yksilöllisesti juuri sinulle. Puumajaasi saadaan halutessasi myös sähköt ja vesi, jolloin sen käyttömahdollisuudet kasvavat entisestään.

Halutessasi voit myös valita sinua miellyttävän vaihtoehdon Vivaretin valmiista puumajamallistosta.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ainutlaatuinen puumaja juuri sinulle! Saat toiveidesi pohjalta tehdyn alustavan suunnitelman hinta-arvioineen tutustuttavaksesi, jonka jälkeen voimme tarkentaa suunnitelmia ja edetä projektissa. Toteutetaan puumajahaaveesi yhdessä!
KIURU


Meillä on ilo esitellä ensimmäisen Vivaretin treehouse-huvila malli, KIURU.

previous arrow
next arrow
Slider

Lapsuudessa kiipeilimme puissa ja rakensimme oksistoon puumajoja. Puuhun kiipeäminen ja omassa majassa oleilu avarsi näköaloja, ja antoi tunteen vapaudesta ja luonnon läheisyydestä.

Sama tunne on mahdollista kokea aikuisenakin.

Eikö olisikin mukavaa rentoutua omassa, ainutlaatuisessa puumajassasi osana luontoa, tuulen leikitellessä puiden oksilla tai takkatulen ääressä ihailemassa maisemia?


Tutustu Kiurun