Miltä kuulostaisi puuhun rakennettu oma pakopaikkasi?

vivaret puumajat

Lapsuudessa kiipeilimme puissa ja rakensimme oksistoon puumajoja. Puuhun kiipeäminen ja omassa majassa oleilu avarsi näköaloja, ja antoi tunteen vapaudesta ja luonnon läheisyydestä.

Sama tunne on mahdollista kokea aikuisenakin. Eikö olisikin mukavaa rentoutua omassa, ainutlaatuisessa puumajassasi osana luontoa, tuulen leikitellessä puiden oksilla?

Puumajahaaveesi voi olla pieni tai suuri, Vivaret suunnittelee ja toteuttaa sen vahvalla ammattitaidolla, yksilöllisesti juuri sinulle. Puumajaasi saadaan halutessasi myös sähköt ja vesi, jolloin sen käyttömahdollisuudet kasvavat entisestään.

Halutessasi voit myös valita sinua miellyttävän vaihtoehdon Vivaretin valmiista puumajamallistosta. (Tulossa pian!)

Vivaret toteuttaa puumajan ekologisesti ja turvallisesti vuosisatoja vanhan rakennusperinteen mukaisesti. Yli 2000 vuotta vanhaa Timber Frame -rakennusmenetelmää on käytetty laajasti Keski-Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Japanissa. Ympäri maailmaa löytyy Timber Frame-menetelmällä rakennettuja, satoja vuosia elämää nähneitä ja kestäneitä rakennuksia.

Timber Frame -menetelmän pilari-palkkirakenteet sopivat suomalaiseen maisemaan loistavasti. Rakentamisessa käytettävät, käsityönä valmistettavat puuliitokset ja puurakentajien vuosisatoja työssään käyttämät, salakielenäkin toimineet merkit, palvelevat myös yksilöllisinä ja kauniina sisustuselementteinä.

Vivaretin ainutlaatuinen Timber Frame-osaaminen perustuu yrittäjänä toimivan Jonathanin perinteiseen Compagnon-ammattikillan pitkään kiertuekoulutukseen, jossa vuosisatojen rakennusperinne siirtyy oppina sukupolvelta toiselle, mestareilta oppipojille. Arvostetut ranskalaiset Compagnon-killat ovat Unescon maailmanperintöjärjestöjä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ainutlaatuinen puumaja juuri sinulle! Saat toiveidesi pohjalta tehdyn alustavan suunnitelman hinta-arvioineen tutustuttavaksesi, jonka jälkeen voimme tarkentaa suunnitelmia ja edetä projektissa. Toteutetaan puumajahaaveesi yhdessä!