Yksilöllinen koti tai mökki Timber Frame -menetelmällä

Unelmoitko yksilöllisesti ja kauniisti rakennetusta kodista tai kesämökistä? Arvostatko perinteistä puurakentamista, käsityötä, ekologisuutta ja turvallisuutta? Haluatko olla mukana suunnittelemassa unelmiesi kotia tai mökkiä?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, Vivaret on ratkaisusi.

Vivaret suunnittelee ja toteuttaa talo- tai mökkiunelmasi toiveitasi kuunnellen, vahvalla ammattitaidolla ja turvallisesti vuosisatoja vanhaan Timber Frame -menetelmään pohjautuvan rakennusperinteen mukaisesti.

Yli 2000 vuotta vanhaa Timber Frame -rakennusmenetelmää on käytetty laajasti Keski-Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Japanissa. Ympäri maailmaa löytyy Timber Frame -menetelmällä rakennettuja, satoja vuosia elämää nähneitä ja kestäneitä rakennuksia. Timber Frame -menetelmän pilari-palkkirakenteet sopivat suomalaiseen maisemaan loistavasti. Rakentamisessa käytettävät, käsityönä valmistettavat puuliitokset ja puurakentajien vuosisatoja työssään käyttämät, salakielenäkin toimineet merkit, palvelevat myös yksilöllisinä ja kauniina sisustuselementteinä.

Vivaretin ainutlaatuinen Timber Frame -osaaminen perustuu yrittäjänä toimivan Jonathanin perinteiseen Compagnon-ammattikillan pitkään kiertuekoulutukseen, jossa vuosisatojen rakennusperinne siirtyy oppina sukupolvelta toiselle, mestareilta oppipojille. Arvostetut ranskalaiset Compagnon-ammattikilat ovat Unescon maailmanperintöjärjestöjä.

Sinullakin on mahdollisuus kokea vuosisatojen perinne arjessasi valitsemalla Vivaret ja perinteinen Timber Frame -osaaminen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi koti tai kesämökki.

Saat toiveidesi pohjalta tehdyn alustavan suunnitelman hinta-arvioineen tutustuttavaksesi, jonka jälkeen voimme tarkentaa suunnitelmia ja edetä projektissa.

Tehdään koti- tai kesämökkiunelmastasi totta yhdessä!

previous arrow
next arrow
Slider