loader image

CROSS LAMINATED TIMBER

Cross Laminated Timber (CLT) koostuu nimensä mukaisesti ristiinliimatuista lautakerroksista. Kerroksia on useita, tavallisimmin kolme tai viisi. Näin muodostuu hyvin paloa kestävä, erittäin luja ja jäykkä sekä ominaisuuksiinsa nähden kevyt rakennuslevy.

Raaka-aineena CLT-levyssä on tavallisimmin kuusta tai mäntyä. Näkyvissä pinnoissa voidaan käyttää myös muita puulajeja asiak­kaan toiveiden mukaan. Levyyn käytettävät laudat lujuuslajitellaan ja sormijatketaan.

Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan tarkkaa suunnittelua. Me uskomme, että rakennustyöt sujuvat jouhevammin, kun vähennetään välikädet suunnittelun ja rakentamiseen välillä. Siksi tarjoamme aina puurakennesuunnittelun ennen kuin aloittamme operoimaan työmaalla. Näin voimme taata, että liitosdetaljit ja muut tärkeät seikat onnistuvat myös työmaalla nätisti ja helposti.

Suunnittelussa käyttämme 3d ohjelmaa, CADWORK, joka on markkinajohtaja ohjelmistoratkaisuissa ja CAD/CAM 3D:ssä puurakentamisessa sekä pilaripalkkisuunnittelussa.

Suunnittelussa olemme erityisen tarkkoja lopputuloksesta: siisteys, kestävyys ja asennusjärjestys ovat mm. asioita, jotka ovat silloin mielessämme.

Teemme yhteistyötä Kuhmon CrossLamin kanssa. CrossLamin CLT-levyt ovat korkealaatuisia ja tarkat työstöt sekä  oikean järjestykseen pakatut elementit nopeuttavat meidän työtä. 

Rakentaessa pidämme tärkeänä, että työmaa pysyy siistinä. Pyrimme aina vähentämään ruuvien ja metalliosien  käyttöä. Kun joudumme niitä käyttämään, mietimme aina mihin ne sijoitetaan, jotta ne eivät jäisi haitalisesti näkyviin. Työn laatu näkyy myös  elementtien liitosten tarkkuudessa.

Maalariamme ovat perehtyneet massiivipuupintojen pintakäsittelyyn, takaamme kauniin ja kestävän lopputuloksen. Käytämme mm. vesiohenteisia vahoja sekä Rubio Monocoatin täysin päästöttömiä öljyjä tuomaan sävyjä ja lisäämään arvoa kodillesi.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua projektissasi.

Ota yhteyttä